POKé & SWEETS

POKé & SWEETS Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 907 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poké & Sweets. Meer weten? Ontdek meer

12 aug 2022 om 16:36 Heerlijk heb er goed van genoten! Leuke/creatieve verpakking. Snel en met liefde voorbereid Of te wel vaker bestellen!
11 aug 2022 om 20:48 Wederom helemaal fantastisch! Het eten is zo lekker en vers, de bezorging super snel en vriendelijk en een gepersonaliseerd tasje! Zo leuk!
9 aug 2022 om 1:35 Echt heel lekker. Zeker voor herhaling vatbaar
8 aug 2022 om 20:43 Was mijn eerste ervaring met poke sweets. Super snelle levering en heerlijk eten. Dat doen we zeker nog een keer!!
28 jul 2022 om 22:03 Super lekker!!! Eerste bestelling, zullen er zeker nog meer volgen. Lekker vers, smakelijk, goed verpakt!! Dikke aanrader!
15 jul 2022 om 21:29 Heerlijke pokebowl. Vooral de zelf samenstellen is goed bevallen. Wel jammer dat je begint op een bepaald bedrag en dat daar bij het selecteren van de bowl direct 2 euro bij komt doordat je alleen een groot formaat kunt selecteren.
30 jun 2022 om 20:47 Ik merk dat er steeds minder geleverd wordt voor het geld wat je ervoor betaald Ga ook niet meer bestellen Het is heerlijk, maar te weinig voor het geld
26 jun 2022 om 21:35 Vriendelijke bezorgster, en super lekker
26 jun 2022 om 20:22 Heel lekker eten en de levertijd was erg kort. Uitstekend
18 jun 2022 om 9:28 The food was super delicious and I was very surprised write my name (ひらがな - hiragana ) on the bag.
15 jun 2022 om 20:57 Bezorging was echt supet vlot. En eten was heel goed, zoals altijd. Top
14 jun 2022 om 11:00 Bezorging was snel én gezellig, eten was lekker! Dat ligt echter niet aan thuisbezorgd. Ze komen het van Poke&Sweet namelijk zelf brengen. Bestel lokaal!